Allen & Heath lanceert compacte versies van de zeer geroemde dLive mengtafels!

Met de dLive C klasse heeft Allen&Heath het mogelijk gemaakt om met een bescheiden budget een zeer veelzijdig en krachtige mengtafel aan te schaffen. Voor verhuurbedrijven, kerken en theaters is het de oplossing waar men op zoek is naar hoge kwaliteit, eenvoudige bediening en bescheiden afmetingen.

Interesse in een demo of offerte? Neem gerust contact met ons op!

Er zijn 3 nieuwe MixRack’s in de serie – CDM32, CDM48 en CDM64, plus drie nieuwe consoles, de C1500 in 19″ rack formaat, C2500 en C3500 met dubbel scherm. De MixRack’s hebben de XCVI Core, die een capaciteit heeft voor 128 ingangen met volledige processing en 16 dedicated stereo FX returns. Plus een volledig configureerbare 64 mix bus architectuur, met volledige processing van alle mix kanalen. Elke console en rack hebben een 128-kanaals I/O-poort, ondersteund door een breed scala van netwerkenkaarten, inclusief Dante, Waves, MADI, fibreACE optisch en nog veel meer.

dLive C-klasse is ook compatibel met de S-klasse hardware, de ME-1 Personal mixers en kan bediend worden met de dLive app en de Director-software.

Meer product informatie vind u op de site van Allen & Heath.