HGT Beeld & Geluid

Is een bedrijf dat zich richt op de installatie en verhuur van beeld- en geluidsapparatuur. Daar wij een relatief klein bedrijf zijn kennen wij al onze relaties persoonlijk. Al ruim 12 jaar lang ondersteunen wij kerken, scholen en bedrijven op het gebied van beeld en geluid.

Onze slogan: Wij verkopen geen dozen maar oplossingen!

Dat neemt niet weg dat u bij HGT uiteraard wel gewoon terecht kan voor een los product, maar ons streven is om u te helpen met het vinden van een passende oplossing!
Omdat oplossingen in de praktijk geld kosten is het van belang dat deze investering duurzaam is. Daarom gebruikt HGT alleen apparatuur van hoge kwaliteit. U kunt op ons rekenen en wij vinden dat u ook op de apparatuur moet kunnen rekenen! Vrijwel alle apparatuur die wij inzetten om voor u een passende oplossing te realiseren halen wij direct van de fabrikant of van de (door de fabrikant geselecteerde) Nederlandse distributeur. Doordat wij (als pro-dealer) de lijntjes zo kort mogelijk proberen te houden, kunnen we de service op een zeer hoog niveau houden. Als er dan wat mis zou gaan, kunt u altijd terugvallen op onze goede service en die van de fabrikant!

“Goedkoop is duurkoop…”
En daarom kunt u bij HGT alleen goede producten kopen. Ook als wij een oplossing realiseren zal deze altijd voldoen aan onze hoge kwaliteitseis! Op die manier bent u er van verzekerd dat u bij HGT altijd een oplossing zult krijgen die goed, duurzaam en betrouwbaar is.

Missie:

Het is ons verlangen om kerken, bedrijven, scholen en andere organisaties, die ondersteuning nodig hebben van beeld- en geluidsapparatuur, te helpen met een passende oplossing welke duurzaam en van goede kwaliteit is.