Deze maand spectaculaire kortingen op geselecteerde Full-HD projectoren van Panasonic!

Als pro dealer van Panasonic kunnen wij u op onderstaande modellen een extra korting geven. Deze actie loop tot en met 31 maart 2017. Indien u meer informatie wenst of graag een voorstel op maat ontvangt, neem dan even contact met ons op.

      Model           Lichtopbrengst         Techniek         Resolutie      Extra korting         Brochure

  • PT-EZ770        6500 lumen             3LCD            WUXGA             € 900,-           PT-EZ770 series
  • PT-EZ590        5400 lumen             3LCD            WUXGA             € 400,-           PT-EZ590 series
  • PT-RZ570        5400 lumen             1DLP             WUXGA             € 400,-           PT-RZ570 series
  • PT-VZ570        4500 lumen             3LCD            WUXGA              € 150,-           PT-VZ570 series

Panasonic-HGT

Panasonic staat bekend om haar hoogwaardige projectoren en displays. De hoge betrouwbaarheid en de zeer goede prijs/kwaliteit verhouding maken deze producten tot een verstandige keuze.

Projectoren

Panasonic is al tientallen jaren voorloper op het gebied van led-projector innovatie. Met technologieën zoals ons systeem met twee of vier lampen voor voor 24/7-werking en het gebruik van anorganische polarisators voor duurzaamheid, zijn onze ongeëvenaarde serie DLP- en lcd-projectoren ontworpen voor maximale betrouwbaarheid en minimaal onderhoud.

Panasonic projectoren dekken het volledige spectrum voor elke toepassing met het grootste assortiment aan projector producten op de markt.

Displays

Professionele schermen van Panasonic zijn de eerste keuze voor commerciële toepassingen zoals presentaties, digitale signalering, uitzendingen, verhuur en podia, high-end Home Cinema, ontspanning en musea. Dankzij deze schermen kunt u in openbare ruimten een verrassend effect creëren, bedrijfscommunicatie verlevendigen of met uw klanten communiceren via innovatieve digitale signalering.

Panasonic biedt de meest geschikte lcd- en plasmatechnologie voor elke toepassing en een grote hoeveelheid formaten: van 42 inch tot het grootste scherm ter wereld van 152 inch. Kortom, Panasonic biedt een oplossing voor elke professionele schermomgeving