De directiekamers bij het Ichthus College heeft HGT voorzien van moderne AV installaties.

Tot voor kort werd er bij het Ichthus College telkens een losse beamer op tafel gezet om de benodigde stukken weer te geven tijdens een vergadering. Vele papieren, diverse laptops en een wirwar aan snoeren bedekten de vergadertafel. De wens was dat er een vast systeem moest komen dat zeer eenvoudig te bedienen is en geen afleidende factor tijdens de vergadering zou vormen.

Hiervoor hebben we een hoogwaardige short throw beamer geplaatst boven een speciaal whiteboard. Deze HD beamer heeft een krachtige lichtoutput waardoor deze ook in de spaarstand erg goed beeld geeft. Dit heeft als gunstig effect dat de beamer fluister stil is en een bijzonder lange lamp levensduur heeft.

Naast de VGA en HDMI aansluitingen in de directiekamers is er ook een draadloze aansluiting toegevoegd. Deze is gekoppeld aan het aanwezige WiFi netwerk van de school. Hierdoor is met mogelijk om van vrijwel elk device draadloos beeld te zenden naar de beamer. Geen kabels meer over de grond en uiteraard super eenvoudige bediening.

BYOD! Of het nu een laptop, tablet of smartphone is, het kan allemaal gekoppeld worden aan de AV installatie in deze directiekamer.

Naast de directiekamers heeft HGT al eerder de collegezaal en aula’s voorzien van nieuw beeld en geluid. Stap voor stap maakt het Ichthus college een serieuze upgrade in haar AV (Audio Visuele) middelen. Elke ruimte waar HGT de installatie vernieuwd krijgt een installatie welke uiterst betrouwbaar is. De bediening maken we in elke ruimte zo, dat iedereen deze kan bedienen zonder een handleiding te hoeven lezen.