KSM8 HGT

Shure KSM8 op voorraad bij HGT

Op zoek naar een dynamische microfoon die echt goed klinkt? Dan is de Shure KSM8 zeker een microfoon die u moet proberen. Vanaf heden bij HGT in de demo voorraad beschikbaar.

De KSM8 Dualdyne cardioïde dynamische zangmicrofoon is de eerste dynamische handmicrofoon ter wereld met een dubbel membraan, speciaal voor een ongekend hoogwaardige stemreproductie en een bijzonder nauwkeurige en natuurgetrouwe geluidsversterking. De gepatenteerde Dualdyne-cartridge kent vrijwel geen nabijheidseffect, is bijzonder ongevoelig voor omgevingsgeluid en produceert een helder signaal met weinig kans op rondzingen.

WANNEER GEBRUIKT U DE KSM8?

KSM8 is de nieuwe norm in dynamische-microfoontechnologie voor professionele artiesten en geluidstechnici. Er heeft vrijwel geen nabijheidseffect en levert een ongeëvenaarde stemregistratie met minimale EQ en nabewerking; een perfect ontwerp voor grote en complexe geluidsinstallaties. Zijn heldere stemreproductie maakt de KSM8 tot de ideale microfoon voor opnamestudio’s, live-evenementen en televisie-uitzendingen.

KENMERKEN VAN DE KSM8

De KSM8 heeft een bijzonder grote ‘sweet spot’ die is te danken aan het Dualdyne-ontwerp en het beperkte nabijheidseffect. En de natuurgetrouwe reproductie van middelhoge- en hoge frequentiesmaakt nabewerking van het signaal nagenoeg overbodig. Hij levert een consistente en natuurlijke stemregistratie, ongeacht de microfoontechniek van de artiest.