Nog voordat KerkTV haar intrede deed in Nederland is de Brinkstraatkerk overgegaan op een zeer geavanceerde beamer installatie. Beamerprojectie over 25 meter, meerdere (grote) LCD schermen en een zeer uitgebreide regie installatie geven de kerkdiensten in de Brinkstraatkerk een extra dimensie. Het regiemeubel heeft de meubelbouwer volledig in stijl van de andere meubels gebouwd. Daardoor is de complexe regie niet hinderlijk voor de bezoekende kerkganger.

De 3CCD PTZ camera is ondertussen ook aangesloten op het internet, dus thuis is de dienst ook te volgen. HGT heeft ook de nodigde aanpassingen in de geluidsinstallatie uitgevoerd waardoor de geluidskwaliteit (met behoud van de huidige middelen) behoorlijk verbeterd is.

Wordt vervolgd…

De Brinkstraatkerk heeft niet stil gezeten. In de tussentijd zijn de oude luidsprekers vervangen voor nieuwe Fohhn LX220 en LX100 zuilen. Zijn de eindversterkers vervangen en is er een signaal processor toegevoegd. Tevens is er een subwoofer aan de installatie toegevoegd. Met deze geluidsinstallatie kan de Brinstraatkerk ook de vele muzikanten die komen optreden faciliteren met een goed ingeregelde geluidsinstallatie.

Onderwijl wordt de kerkTV installatie verder uitgebreid…